Al onze projecten doen we nooit alleen, altijd met andere partners, want samen staan we sterker en kunnen we de talenten nog beter ontwikkelen, ze perspectief bieden en verder helpen op de arbeidsmarkt.

Ons doel is om samen met partners een uitgebreid netwerk te creëren, waardoor we kansen kunnen bieden aan kandidaten die momenteel aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan. We streven ernaar om deze netwerken met elkaar te verbinden en zo waardevolle verbindingen tot stand te brengen.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat ondersteuning voor gemeenten, werkleertrajecten naast inburgering, jobcoaching, haalbaarheidsonderzoek en begeleiding van langdurige werklozen, en specifieke werk-leertrajecten in de ICT. Vanuit onze samenwerkingen willen wij een brug slaan, tussen het tekort aan IT professionals en zeer gemotiveerde professionals langs de zijlijn.
Onze trajecten bieden kansen, naast IT, voor (nieuwe) docenten, ingenieurs en financiële KYC/CDD-medewerkers.

Wij ondersteunen gemeenten met 4 trajecten, creëren perspectief naast inburgering, organiseren jobclubs voor kandidaten klaar voor de arbeidsmarkt, voeren haalbaarheidsonderzoeken uit en helpen mensen weer actief deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Alles wordt bijgehouden in het persoonlijke ontwikkel plan.

Leerwerktrajecten

Bureau Altijd werkt nauw samen met haar opdrachtgevers, partners en beoogde werkgevers voor de ontwikkeling en uitvoering van leerwerktrajecten.

De ontwikkeling en uitvoering van deze leerwerktrajecten is maatwerk. De wijze van samenwerking, de deelnemende partijen, de doelgroep en de organisatie van het project bepalen de opzet en de uitvoering van het leerwerktraject. De omstandigheden zijn namelijk nooit gelijk en de wensen en ideeën van de opdrachtgevers kunnen verschillen.

Bureau Altijd kan ook worden ingeschakeld als adviseur voor het ontwikkelen van een visie voor het opzetten en het voorbereiden van leerwerktrajecten.

Bureau Altijd kan door werkgevers worden ingezet om te voldoen aan de verplichting van social return. Wij maken samen met de werkgever van deze verplichting een kans. Bureau Altijd adviseert, begeleidt en kan ondersteuning bieden bij detacheren.

Het Jobcoach Netwerk

Jobcoaches van verschillende organisaties maken gebruik van het netwerk van Bureau Altijd. Kandidaten die begeleid worden door de jobcoaches en op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen ondersteuning krijgen van Bureau Altijd.

Als werkgever kan je hier ook weleens ondersteuning bij gebruiken. Merk of ontdek je dat er op de werkvloer iets nodig is om een medewerker beter te laten gedijen, wij helpen en ondersteunen bij de juiste coach in te schakelen.
We hebben per jobcoachbedrijf afspraken gemaakt hoe de samenwerking is vormgegeven en welke activiteiten we samen met de jobcoach kunnen organiseren.
Door op de knop hieronder te drukken, kom je op de pagina van Het Jobcoach Netwerk. Hier vind je meer informatie over de samenwerking.

Om een mooi beeld te krijgen wat een jobcoach op de werkvloer kan betekenen, zie;

https://www.refrisk.nl/onze-diensten/het-bedrijfsleven

Meer informatie? Neem contact op met Han!

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.