Over ons

Onze missie is dat iedereen die kan en wil werken, meedoet.

Altijd-de sociale kant B.V. (voorheen FlexPay B.V.) is opgericht in 1999 als specialist in uitzenden, detacheren en payrolling in de sociale zekerheid. Wij beperken ons niet meer tot het domein van de sociale zekerheid en zijn wij actief in de volle breedte van de markt.

Wij zijn inmiddels een sociaal projectbureau voor, kandidaten, organisaties en gemeenten. Dit doen wij met verschillende opleiders, re-integratie – jobcoachbedrijven, stichtingen en bedrijven. Wij hebben als gemeenschappelijk doel inclusie en diversiteit te vergroten op de arbeidsmarkt.

Wij zijn een organisatie dat talenten extra ondersteuning kan bieden in maatwerk trajecten. We doen dit samen met verschillende partijen en werken vanuit gesubsidieerde projecten, branche gerichte projecten of we richten ons op een specifieke doelgroep of op werkgevers.

group-of-happy-multiethnic-business-people-having-2023-11-27-05-06-59-utc 1

Door onze samenwerkingen hebben wij een actief bereik van ruim 4000 talenten in het hele land die ons de mogelijkheid geeft om bedrijven en instanties te voorzien van passend personeel. Daarnaast, hebben wij een groot netwerk met vrijwilligers, professionals en jobcoaches die ingezet kunnen worden voor onze maatwerk trajecten.

Altijd-de sociale kant B.V. biedt een volledige oplossing voor SROI en MVO doelen van verschillende organisaties. Zo kunnen we samen kijken naar duurzame oplossingen en kwalitatieve resultaten voor organisaties. Ons eerste doel is organisaties ontzorgen en voor onze talenten een zachte en duurzame landing te creëren binnen de organisatie.

We’RHERE is ons platform voor hoog afgestudeerde vluchtelingen dat eind 2019 is opgericht voor en door Turkse vluchtelingen. Het platform wordt gerund door ruim 75 vrijwilligers en 5 projectleiders, allemaal vluchtelingen uit Turkije. Het is een sociale onderneming, statutair gevestigd onder Altijd-de sociale kant BV (sinds 1 juni 2022). Daarnaast, worden sommige sociale projecten uitgevoerd binnen de entiteit ‘Stichting Pars Cipere’ onder project We’RHERE.

Ons team

Maak kennis met ons team

Siska Hut

Directeur / partner

+316 57034476

Sanne Kramer

Operationeel Manager

+316 83931685

Anoek Prinse

Salarisadministratie

+316 4279 8600

Nicole Gelderman

Contractmanager

Han Rahimi

Project Manager

+31 6 40851415

Sjinkie

de Kantoorhond