Al onze projecten doen we nooit alleen, altijd met andere partners, want samen staan we sterker en kunnen we de talenten nog beter ontwikkelen, ze perspectief bieden en verder helpen op de arbeidsmarkt.

Talenten

Bij onze organisatie ben je niet alleen welkom als talentvolle werkzoekende, maar bieden we ook volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Ontdek bij ons diverse mogelijkheden en kansen, want we geloven in het stimuleren van groei en het omarmen van veelzijdigheid. Met een groot en ondersteunend netwerk, streven we ernaar om jouw groei te bevorderen, zodat je niet alleen met ons komt werken, maar je ook altijd blijft ontwikkelen.

Ondernemers

Wij bieden ondersteuning om inclusiviteit te stimuleren en helpen u bij het vinden van de juiste profielen die uw team verrijken. Geen talentenjacht is compleet zonder een gezonde dosis humor, dus laten we samen een werkomgeving creëren waar lachen en groeien hand in hand gaan!

Gemeente

Ons doel is om samen met partners een uitgebreid netwerk te creëren, waardoor we kansen kunnen bieden aan kandidaten die momenteel aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan. We streven ernaar om deze netwerken met elkaar te verbinden en zo waardevolle verbindingen tot stand te brengen.

Recruiter

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van recruiters door middel van onze expertise in inclusiviteit en diversiteit. Ontdek ons netwerk van organisaties, ervaringsdeskundigen en jobcoaches en hoe wij je kunnen helpen bij het werven van diverse kandidaten. Met uitgebreide kennis van diverse beschikbare doelgroepen op de huidige arbeidsmarkt, zijn wij in staat om gericht advies te bieden en effectieve trajecten te ontwikkelen.

Jobcoaching

Jobcoaches van verschillende organisaties maken gebruik van het netwerk van Bureau Altijd. Kandidaten die begeleid worden door de jobcoaches en op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen ondersteuning krijgen van Bureau Altijd.

Meer informatie? Neem contact op met Sanne!

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.