Al onze projecten doen we nooit alleen, altijd met andere partners, want samen staan we sterker en kunnen we de talenten nog beter ontwikkelen, ze perspectief bieden en verder helpen op de arbeidsmarkt.

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van recruiters door middel van onze expertise in inclusiviteit en diversiteit. Ontdek ons netwerk van organisaties, ervaringsdeskundigen en jobcoaches en hoe wij je kunnen helpen bij het werven van diverse kandidaten. Met uitgebreide kennis van diverse beschikbare doelgroepen op de huidige arbeidsmarkt, zijn wij in staat om gericht advies te bieden en effectieve trajecten te ontwikkelen. Ontdek hoe onze expertise je wervingsinspanningen kan versterken en kunnen zorgen dragen voor een juiste match.

Voel je vrij om zelf te detacheren en laten we samen SROI-projecten omtoveren tot successen.  Stel je vraag en we denken graag met je mee, want in de wereld van inclusie en diversiteit is samenwerking een belangrijke factor.

Laat ons je ondersteunen bij het vinden van die unieke talenten voor jouw bedrijf of relatie.

Meer informatie? Neem contact op met Sanne!

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.