Al onze trajecten doen we nooit alleen, altijd met partners. Hierdoor staan we sterker en kunnen we je nog beter ontwikkelen, je perspectief bieden en verder helpen op de arbeidsmarkt.

Bij onze organisatie ben je niet alleen welkom als talentvolle werkzoekende, maar bieden we ook volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Ontdek bij ons diverse mogelijkheden en kansen, want we geloven in het stimuleren van groei en het omarmen van veelzijdigheid. Met een groot en ondersteunend netwerk, streven we ernaar om jouw groei te bevorderen, zodat je niet alleen met ons komt werken, maar je ook altijd blijft ontwikkelen.

Lees verder op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen.

We’RHERE

We’RHERE is een platform van hoog afgestudeerde vluchtelingen dat eind 2019 is opgericht voor en door Turkse vluchtelingen. Het platform wordt gerund door ruim 40 vrijwilligers, allemaal vluchtelingen uit Turkije. Het is een sociale onderneming, statutair gevestigd onder Bureau Altijd de sociale kant BV (sinds 1 juni 2022). Daarnaast worden sommige sociale projecten uitgevoerd binnen de entiteit ‘Stichting Pars Cipere’ onder project We’RHERE.

Sociaal Detacheren

Bureau Altijd is als sociaal projectbureau speciaal ingericht voor mensen die hindernissen ondervinden bij deelname aan en het uitvoeren van activiteiten op de arbeidsmarkt.
Wij bieden deskundige ondersteuning via detachering, in samenwerking met onze partner Jansen en de Wit. De collega’s van Altijd-de sociale kant gaan samen met Jansen en de Wit zorgdragen voor de opdrachtgever/inlener en de werknemer voor een inleenovereenkomst en een arbeidsovereenkomst. De werknemer heeft dus een dienstverband bij Jansen en de Wit, maar krijgt hierbij ondersteuning van de collega’s van Altijd-de sociale kant. Als medewerker ben je werkzaam bij de inlener volgens de voorwaarden en de bepalingen die binnen het inlenend bedrijf gelden.

Ook helpen wij bij het verkrijgen van een vast dienstverband bij een bedrijf. Wij ondersteunen vanaf het eerste gesprek tot aan de contract onderhandelingen en daarna.

Jobcoaching

Jobcoaching biedt ondersteuning op de werkvloer. Mocht je begeleidt worden door een jobcoach en op zoek zijn naar een baan, kun je ondersteuning krijgen via ons. We hebben zicht op meer vacatures en/of mogelijkheden door het koppelen van onze netwerken.

We hebben een samenwerking met verschillende jobcoach bedrijven met hun eigen expertise. Hierdoor kunnen we samen kijken wat er nodig is en welke activiteiten we samen met de jobcoach kunnen organiseren.
Door op de knop hieronder te drukken, kom je op de pagina van Het Jobcoach Netwerk. Hier vind je meer informatie over de samenwerking en de inschrijfformulieren voor de kandidaten.

Meer informatie? Neem contact op met Sanne!

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.