Bureau Altijd is als sociaal projectbureau speciaal ingericht voor mensen die hindernissen ondervinden bij deelname aan en het uitvoeren van activiteiten op de arbeidsmarkt.
Bij detacheren treedt Bureau Altijd op als juridisch werkgever. Wij gaan daarbij met de opdrachtgever/inlener een inleenovereenkomst aan waarin onder andere het uurtarief wordt afgesproken. Bureau Altijd gaat met de werknemer een arbeidsovereenkomst aan. De werknemer heeft dus een dienstverband bij Bureau Altijd, maar is werkzaam bij de inlener volgens de voorwaarden en de bepalingen die binnen het inlenend bedrijf gelden.

Detacheren

Bij detacheren wordt vooraf de contractduur en een vast aantal contracturen afgesproken.

Beschut Werken

De gemeente kan ook mensen via een detachering in een beschutte omgeving bij reguliere werkgevers laten werken. De werknemer op een beschutte werkplek valt onder de arbeidsvoorwaarden van de werkgever waar hij of zij in dienst is. Beloning geschiedt ten minste conform het wettelijk minimumloon.

HR-Advies

Medewerkers van Bureau Altijd kunnen je ondersteunen bij en informatie verstrekken over:

  • Arbeidsrechtelijke en HRM-vraagstukken;
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten waarbij sprake is van de toepassing van subsidies, premiekortingen en loondispensatie;
  • Belastingtechnische vragen met betrekking tot arbeidsovereenkomsten;
  • De toepassing van cao’s.

Bureau Altijd biedt een volledige oplossing voor SROI en MVO doelen van verschillende organisaties. Zo kunnen we samen kijken naar duurzame oplossingen en kwalitatieve resultaten voor jullie als organisatie. Ons eerste doel is om organisaties te ontzorgen en voor onze talenten een zachte landing te creëren binnen de organisatie.

Meer informatie? Neem contact op met Sanne!

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.