Al onze projecten doen we nooit alleen, altijd met andere partners, want samen staan we sterker en kunnen we de talenten nog beter ontwikkelen, ze perspectief bieden en verder helpen op de arbeidsmarkt.

Altijd-de sociale kant, uw Partner in Ondernemerschap

Welkom bij de talentenjacht voor bedrijven! Hier ontdekken werkgevers unieke profielen en krijgen ze hulp om hun team diverser te maken. Wij bieden ondersteuning om inclusiviteit te stimuleren en helpen u bij het vinden van de juiste profielen die uw team verrijken. Geen talentenjacht is compleet zonder een gezonde dosis humor, dus laten we samen een werkomgeving creëren waar lachen en groeien hand in hand gaan!

Ontdek samen met ons de diverse mogelijkheden voor werk-leertrajecten. Als onderneming zijn we toegewijd aan het verkennen en optimaliseren van kansen voor uw groei. In nauwe samenwerking met u, onderzoeken we de dynamiek van werk-leerprojecten en bieden we ondersteuning, in samenwerking met gemeenten, UWV, (job)coaches en andere toonaangevende NBBU-leden.

Onze aanpak is op maat gemaakt om uw bedrijf en teams te versterken. Laten we samen de weg vinden naar innovatieve werk-leeroplossingen.

Bureau Altijd kan ook worden ingeschakeld als adviseur voor het ontwikkelen van een visie voor het opzetten van inclusie en diversiteit en het voorbereiden van (leer)werktrajecten.

Eventueel kan Bureau Altijd worden ingezet om te voldoen aan de verplichting van social return. Wij maken samen met de werkgever van deze verplichting een kans. Bureau Altijd adviseert, begeleidt en  kan ondersteunen bij detacheren.

Sociaal Detacheren

Bureau Altijd is als sociaal projectbureau speciaal ingericht voor mensen die hindernissen ondervinden bij deelname aan en het uitvoeren van activiteiten op de arbeidsmarkt.
Wij bieden deskundige ondersteuning via detachering, in samenwerking met onze partner Jansen en de Wit. De collega’s van Altijd-de sociale kant gaan samen met Jansen en de Wit zorgdragen voor de opdrachtgever/inlener en de werknemer voor een inleenovereenkomst en een arbeidsovereenkomst. De werknemer heeft dus een dienstverband bij Jansen en de Wit, maar krijgt hierbij ondersteuning van de collega’s van Altijd-de sociale kant. Als medewerker ben je werkzaam bij de inlener volgens de voorwaarden en de bepalingen die binnen het inlenend bedrijf gelden.

Ook helpen wij bij het verzorgen van een (vast) dienstverband bij een bedrijf. Wij ondersteunen vanaf het eerste gesprek tot aan de contract onderhandelingen en daarna.

Het Jobcoach Netwerk

Jobcoaches van verschillende organisaties maken gebruik van het netwerk van Bureau Altijd. Kandidaten die begeleid worden door de jobcoaches en op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen ondersteuning krijgen van Bureau Altijd.

Als werkgever kan je hier ook weleens ondersteuning bij gebruiken. Merk of ontdek je dat er op de werkvloer iets nodig is om een medewerker beter te laten gedijen, wij helpen en ondersteunen bij de juiste coach in te schakelen.
We hebben per jobcoachbedrijf afspraken gemaakt hoe de samenwerking is vormgegeven en welke activiteiten we samen met de jobcoach kunnen organiseren.
Door op de knop hieronder te drukken, kom je op de pagina van Het Jobcoach Netwerk. Hier vind je meer informatie over de samenwerking.

Om een mooi beeld te krijgen wat een jobcoach op de werkvloer kan betekenen, zie;

https://www.refrisk.nl/onze-diensten/het-bedrijfsleven

Meer informatie? Neem contact op met Sanne!

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.